WORKSHOPS & RETREATS

Ben je toe aan ontspanning? Er even helemaal tussenuit voor bezinning, persoonlijke ontwikkeling of zalig niets doen?

3-daagse persoonlijke ontwikkeling

Geaccrediteerd voor (ziekenhuis)apothekers (16 pt)

Deze 3-daagse training richt zich op (ziekenhuis-) apothekers die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, communicatie en balans op zowel werk- als privégebied. Gedurende elke bijeenkomst is er veel ruimte voor zelfreflectie en inbreng van eigen vraagstelling en knelpunten.

UPDATE: De training voor 29 sept -1 okt is uitverkocht. Je kunt je wél opgeven voor een van de losse trainingsdagen op 5-11, 1-12 en 14-1 of doe mee met het 3-daagse retreat in 2021!

Persoonlijke Ontwikkeling&Leiderschap

Deze training bestaat uit 3 losse dagen en richt zich op (ziekenhuis-) apothekers die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, communicatie en balans op zowel werk- als privégebied.

Accreditatie openbare apothekers: 21 punten

Locatie: Boerderij Mossel, Otterloo

Het doel is om de zelfkennis van de deelnemers te vergroten voor wat betreft sterktes en ontwikkelpunten. Inzicht in valkuilen en allergieën en hoe daarmee om te gaan. Er wordt kennis opgedaan over welke instrumenten kunnen worden ingezet om de werkdag efficiënt en doelgericht in te richten en om een gezonde werk-privébalans te creëren. Een andere belangrijke pijler is de bewustwording van het belang en de invloed van een gezonde werk-privé balans.

De Online BOOST

Bedrijfsprogramma

Klik hier voor een impressie!

Een speciaal programma voor meer energie en minder stress. Alle oefeningen zijn voor vrijwel iedereen goed te volgen en bovendien zijn ze kort, zodat je ze ook op het werk kunt doen, als tussendoortje. Dit BOOST programma draagt bij aan zowel het fysieke als mentale welzijn en bevat onderdelen van yoga en meditatie. Zonder zweverig gedoe en gewoon down to earth werken aan jouw gezondheid!

Tijdens het volgen van het programma zal je het BOOST-effect al gauw gaan merken. Aan de ene kant ervaar je meer rust in je hoofd, en aan de andere kant meer energie in je lijf. Als je consequent het programma volgt, kan het je de volgende voordelen opleveren:Verbeterde concentratieMinder stressMeer flexibiliteitMeer emotionele balansMeer kalmte

FUNCTIONELE YOGA TRAINING

5 Yoga Alliance CE-punten

Of je nu pas sinds kort yogales geeft of al jaren, het kan soms fijn zijn om even weer een opfrisser te krijgen, zónder dat je meteen duizenden euro’s aan een hele teacher training kwijt bent.

Deze 1-daagse training biedt dat.

Mis dit niet en geef je gauw op!

De locatie is de sfeervolle studio van Juuls Yoga in Breda.

• Tijdens deze praktische functionele yoga training worden de belangrijkste familiehoudingen en de fysieke doelgebieden behandeld. Deze onderwerpen zijn toepasbaar voor yin, maar ook yang yoga.In al mijn trainingen voer ik de filosofie van mijn leraren Paul Grilley en Bernie Clark door. Hun uitgangspunt is dat elke persoon uniek is qua anatomie, verleden en heden en dat iedere houding door eenieder anders ervaren kan worden. Respectvolle, persoonlijke aandacht voor ieders eigen lijf en verhaal staat dan ook bovenaan.

• De anatomie die besproken wordt, noemen we functioneel, omdat we ons focussen op de fysieke doelgebieden in het lichaam die door iedere houding bewerkt wordt.

• Er wordt ook ingegaan op hoe je deze kennis in je lessen en je aanwijzingen richting studenten kunt verwerken.

• Je ontvangt een handleiding waarin de belangrijkste punten staan samengevat.

• De training, het materiaal en de handleiding is in het Nederlands, zodat je het ook meteen toe kunt passen in je lessen.

• Aan de hand van theorie, praktijk en oefeningen maken we er een leerzame en gezellige dag van!

Na succesvolle afronding van de 1-daagse training in de studio ontvang je een bewijs van deelname (5 Yoga Alliance CE punten).

Aangezien er plek is voor 9 deelnemers in de studio, kun je tegen gereduceerd tarief ook deelnemen via Zoom.

Prijs deelname in de studio: € 95,- incl. 9% BTW

Prijs deelname via Zoom: € 75,- incl. 9% BTW

Iedere studio deelnemer ontvangt een handleiding, koffie/thee, een lichte snack en een certificaat van deelname (5 Yoga Alliance CE-punten).

Over de trainer (Yoga Alliance 500 E-RYT):

Ik ben Carolien, maar vrienden en familie noemen mij Lien. Ik ontwikkel en verzorg 50-, 100- en 200-hr Yoga Alliance Teacher trainingen in zowel binnen- als buitenland en vind het heerlijk om mijn passie voor yoga over te brengen op anderen. Daarnaast heb ik meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsconsultancy en hoger beroepsonderwijs en pas ik waardevolle elementen uit die vakgebieden toe in mijn yogatrainingen. Het is mijn doel je te inspireren en je helemaal thuis te laten voelen, precies zoals je bent.

Meedoen? Stuur een bericht of meld je hier aan 

thin
thin